Vergaderen Deventer

Wilt u voor vergaderen Deventer als vergaderlocatie? Overweeg dan een vergaderruimte bij Vergaderlocatie-Rijssen. De stad Rijssen ligt op nog geen 20 minuten van Deventer. Bij ons kunt u gemakkelijk, betaalbaar en rustig vergaderen. Inclusief gratis parkeren en optimale bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer.

Vergaderen Deventer: Vergaderlocatie-Rijssen

Als u voor vergaderen Deventer als locatie beoogt, is Vergaderlocatie-Rijssen de ideale vergaderlocatie. Vergeleken met een vergaderruimte in Deventer biedt onze vergaderlocatie het beste van 2 werelden: uitstekend openbaar vervoer en vergaderfaciliteiten zoals u die kent van een grote stad als Deventer, aangevuld met de rust en gratis ruime parkeerruimte van een kleinere plaats als Rijssen.

Rijssen logische keuze

Rijssen is een prima alternatief voor vergaderen in Deventer. Rijssen ligt op nog geen 20 minuten rijden vanaf Deventer, pal naast de snelweg A1 van Deventer naar Enschede. De vergaderlocatie vindt u bij het centrum van Rijssen (Reggesingel 44, 7462 AK Rijssen). Het ligt recht tegenover het NS-station op het traject Deventer-Enschede. 

Vergaderruimte reserveren

Reserveer nu gelijk een vergaderruimte bij Vergaderlocatie-Rijssen