Vergaderruimte in Rijssen

Waar moet een vergaderruimte aan voldoen? Makkelijk te bereiken, veel (gratis) parkeergelegenheid, niet gestoord worden? Volgens ons moet een goede vergaderruimte u in staat stellen om effectief te vergaderen en te geconcentreert werken. In alle rust met alle luxe faciliteiten.

Vergaderruimte in Rijssen

Onze vergaderruimte voldoet aan al deze eisen. Aan de poort van Twente vindt u in Rijssen maar liefst 4 verschillende vergaderzalen die u beter laten vergaderen. In onze vergaderruimte kunt u rustig, geconcentreerd en ongestoord werken, brainstormen, een cursus organiseren of een workshop houden.

Uitstekend bereikbaar met auto en OV

Door de prima ligging aan de ring van Rijssen en tegenover het station van Rijssen kunt u Vergaderlocatie-Rijssen eenvoudig bereiken. U komt binnen bij de ontvangstbalie waar u een heerlijk kopje koffie of thee kunt inschenken. Natuurlijk staat er ook koele frisdrank in de koelkast klaar.

Ontspanning

Wilt u tijdens de vergadering er even tussenuit om te ontspannen en weer op te laden? Het prachtige wandelgebied bij de Pelmolen van Rijssen ligt op een steenworp afstand van onze vergaderruimte.

Onze vergaderruimten

Hieronder vindt u een overzicht van de 4 vergaderruimten van Vergaderlocatie-Rijssen. Klik op de vergaderzaal voor meer informatie.

Faciliteiten Zaal 4 Zaal 3 Zaal 1 Zaal 2
Opstelling Carré(Rondom) Carré(Rondom) Theater(U-vorm) Theater(U-vorm)
Aantal personen 9 9 16-20 20-25
Whiteboard, Beamer, Scherm Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Lessenaar x x Aanwezig x
Wifi Aanwezig Aanwezig Aanwezig Aanwezig
Eigen opbergruimte x Aanwezig Aanwezig x
Airco x Aanwezig Aanwezig x
Digibord x x x Aanwezig
Frisdrank € 1,25 € 1,25 € 1,25 € 1,25
Prijs per dag* € 125 € 125 € 175 € 195

* Huren per dagdeel of per uur is ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkeden!