Grote Zaal huren

De Grote Zaal bij Vergaderlocatie-Rijssen is het meest geschikt voor 20-24 personen. De Grote Zaal beschikt over comfortabele stoelen en grote tafels. Deze tafels kunnen naar eigen inzicht opgesteld worden, zoals een theater-, cabaret-, carré- of U-vorm opstelling.

Grote vergaderzaal met moderne vergaderfaciliteiten

De Grote Zaal is een grote vergaderzaal met een losse beamer, een groot presentatiescherm en een whiteboard. Daarnaast heeft u de beschikking over een flip-over met stiften en een spreektafel. De Grote Zaal is uitgerust met een airco. De zaal heeft veel daglicht, wat door deelnemers als erg prettig wordt ervaren.

Dranken

In de Grote Zaal kunt u vrij gebruik maken van koffie en diverse smaken thee. Er is een schaal met koekjes, melk en suiker. In de koelkast vindt u gekoelde frisdrank.

Grote Zaal met kleinere ruimte

De Grote Zaal wordt binnen een vergaderarrangement vaak gebruikt in combinatie met de Kleine Zaal ernaast. Dit is handig voor trainingen met veel deelnemers, zoals BHV-trainingen. In de kleinere ruimte kan een kleine groep zich terugtrekken om een opdracht of oefening uit te voeren.

Grote Zaal reserveren

Reserveer nu gelijk de Grote Zaal!